Mies shoppaili kännissä – tilasi verkosta sian, riikinkukon ja jättisalamanterin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kiinalainen mies innostui shoppailemaan nettikaupoissa taannoin vietetyn Single’s Dayn aikana. Asiassa oli kuitenkin yksi iso mutta. Hän oli ostosten teon aikana umpitunnelissa.

Mies tajusi humalasta selviydyttyään, että oli tilannut nettikaupoista itselleen elävän sian, riikinkukon ja jättisalamanterin. Hän kirjoitti tarinansa sosiaaliseen mediaan, josta se lähti leviämään myös muualle maailmalle. Hänen oli tarkoitus tilata ainoastaan vaatteita.

– Olin eilen aamulla vielä humalassa, kun klikkasin itseni Taobao-sivustolla ja aloin shoppailla. Loppujen lopuksi luulin, että olin ostanut ainoastaan kaksi vaatesettiä. Yhtäkkiä tajusin tarkastaa, oliko tilaamiani vaatteita lähetetty jo. Samassa huomasin, että olin ostanut myös sian ja riikinkukon, kiinalaismies kirjoitti China Morning Postin mukaan.

Hän oli tilannut jättisalamanterin erikseen toiselta sivustolta. Liskolla ei valitettavasti ole palautusoikeutta, joten mies joutunee nyt ostamaan eläimelle myös terraarion tykötarpeineen. Lisko on noin kolme kiloa painava ja se saapuu kotiinkuljetuksella.