Teneriffalla jättiaallot vieneet jopa asuintalojen parvekkeita – ihmisiä evakuoitu

Matkailu Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Pohjois-Teneriffan rannikon merenkäynti on yltynyt hurjaksi, sillä alueella on dokumentoitu yli kuusimetristen aaltojen aiheuttamia tuhoja. Yhteensä 39 ihmistä on evakuoitu. Eräällä videolla nähdään, kuinka suuri aalto vie kerrostalon parvekkeita mennessään.

Luonnonvoimat ovat jälleen näyttäneet mahtinsa myös suomalaisten suosimalla Kanariansaarten alueella. Pohjois-Teneriffalla on kuvattu video, jolla nähdään jättikokoisen aallon aiheuttamaa tuhoa rannan tuntumassa olevalle kerrostalolle. Aallot veivät parvekkeen kaiteita mukanaan betonielementeistä irrottaen.

Kukaan ei ole loukkaantunut myräkässä. Skynewsin mukaan osa joidenkin ravintoloiden ja hotellien ikkunoista on tuhoutunut aaltojen iskeydyttyä niihin. Espanjan meteorologit ovat ennustaneet merenkäynnin rauhoittuvan lähipäivinä.