Näin syöt Pringles-sipsit siistimmin – tavallinen paperiarkki auttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tuubimaisessa pakkauksessa myytävät Pringles-perunalastut vaativat yleensä käden upottamista mausteiseen purkkiin. Sipsi kurkotetaan purkista sormilla, jolloin käsi tulee rannetta myöten likaiseksi. Asiaa voi helpottaa paperin avulla.

Ota tavallinen A4-paperiarkki ja taita se kahtia. Pane paperiliuska sen jälkeen Pringles-purkkiin ikään kuin sipsialustaksi. Vedä paperi purkista ulos sipsien kera, ja nauti perunalastuja aiempaa siistimmin ilman käden sotkemista.

Kerroimme aiemmin, että Pringles-sipsejä valmistava Kellog’s-yhtiö kertoi asiakkaille perunalastujen olevan maustettu ainoastaan päältä. Jos haluaa Pringles-sipseistä parhaimman mahdollisen makuelämyksen, kannattaa ne syödä sipsin yläosa kieltä vasten.