Bile-Dani ja Eveliina aurinkolomalla – bikinikuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat taannoin päästyään koville ottaneelta kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Nyt julkkispari nähdään somekuvissa nauttimassa etelän auringosta.

Espanjan Aurinkorannikolla lomailleet Dani ja Eveliina nähdään kuvissa muun muassa herkistelemässä hotellin parvekkeella. Kauniimmalla osapuolella on yllään vaaleanpunaiset bikinit, kun Dani on puolestaan pukeutunut selvästi peittävämmin.

View this post on Instagram

Sharing my #powercocktail moment!🍹

A post shared by EVELIINA UOSUKAINEN (@roosaeveliinaa) on

Bile-Dani kertoi taannoin Staran haastattelussa suhteestaan ja Temptation Island -ohjelman haasteista sille. Katso tästä Bile-Danin videohaastattelu tästä alta.