Bohemian Rhapsody -elokuvasta tuli jättimenestys! Toiseksi eniten tuottanut muusikon elämäkertaelokuva

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Queen-yhtyeen tarinan kertova elokuva Bohemian Rhapsody on ollut menestys lippuluukulla. Elokuva on tuottanut pelkästään Yhdysvalloissa tähän mennessä 130 miljoonaa dollaria.

Bohemian Rhapsody on noussut Yhdysvalloissa kaikkien aikojen toiseksi tuottoisammaksi muusikon elämäkertaelokuvaksi. Se syrjäytti Rolling Stone -lehden mukaan aikaisemmin toista sijaa pidelleen Johnny Cashista kertovan Walk the Line -elokuvan.

Eniten rahaa tuottaneen muusikkoelämäkertaelokuvan paikkaa pitää edelleen Straight Outta Compton vuodelta 2015. Se keräsi Yhdysvalloissa elokuvateattereissa 161 miljoonaa dollaria. Bohemian Rhapsodyn pääroolissa Freddie Mercurynä nähdään Rami Malek. Elokuvan on ohjannut Bryan Singer.