Naiset pukeutuivat vartaloonsa sopimattomiin asuihin – näin muut kommentoivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien tyyliasiantuntijoiden mukaan ihmisten kannattaisi pukeutua omien vartalomalliensa mukaan korostaen omia vahvuuksiaan ja peitellen samalla tiettyjä ominaisuuksiaan. Nyt eräät naiset halusivat laittaa vartalomallin mukaan pukeutumisen myytin testiin.

As/Is-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa Chloe, Nina, Destinee ja Alaina pukeutuvat viikon ajan vaatteisiin, joita heidän vartaloilleen ei vaatteiden mallin tai mittasuhteiden vuoksi suositella. Naiset kyselevät asuistaan mielipiteitä ja yrittävät selvittää, että sopivatko kyseiset vaatemallit muiden mielestä heidän ylleen.

Naisten mielestä sääntöjä ei pitäisi pukeutumisen suhteen olla lainkaan olemassa, koska kaikkien tulisi saada pukeutua juuri sellaisiin vaatteisiin, joissa he itse tuntevat olonsa hyväksi. Testiin osallistuneet naiset kokivat, että asut sopivat heille ja imartelivat heidän vartalomallejaan, vaikka niiden ei käytännössä olisi pitänyt.