Chris Zylka haluaa Paris Hiltonilta timanttisormuksen takaisin – arvo kaksi miljoonaa dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiiritähti Paris Hilton ja Chris Zylka erosivat taannoin. Pari oli ehtinyt mennä kihloihin vain kymmentä kuukautta aikaisemmin. Nyt TMZ uutisoi Zylkan haluavan Hiltonille antamansa kihlasormuksen takaisin.

Kyseessä on kahden miljoonan dollarin arvoinen 20 karaatin timanttisormus. Kalifornian lain mukaan Hiltonin täytyy kihlauksen purkaneena osapuolena luovuttaa sormus exälleen. Zylkan kerrotaan tosin saaneen sormuksesta mittavan alennuksen, sillä jalokiviseppä on Hiltonin tuttu.

Kaksikon suhteesta katosi ensihuuma ja molemmat haluavat avioliiton sijaan panostaa uraansa. Paris Hilton tulee tekemään enemmän töitä omaa nimeä kantavan parfyymituotemerkin markkinointiin, kun taas Chris Zylka haluaa toimia intensiivisemmin näyttelijänä ja taiteilijana.