Nainen virui 6 päivää erämaassa – pelastui juomalla omaa virtsaansa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Australialainen nainen on säilynyt hengissä kuusi vuorokautta kestäneestä koettelemuksesta. Hän jäi saarroksiin erämaahan autonsa jäätyä jumiin. Brooke Phillips oli matkustamassa Australian erämaassa, kun hän kääntyi väärään suuntaan.

Kissansa ja koiransa kanssa matkustaneen naisen auto jumiutui keskelle erämaata 35 asteen helteessä. Phillips joi kaiken mukanaan olleen veden jo ensimmäisenä yönä. Tämän jälkeen hän nesteytti ja ravitsi itsensä itsensä tuulilasinpyyhkijöiden vedellä, pastakastikkeella, kookoskermalla, purkkitomaateilla, sitruunamehulla ja mehutiivisteellä.

Lopulta Phillipsin oli pakko juoda omaa virtsaansa selviytyäkseen hengissä. Kuusi vuorokautta auton jumiutumisesta naisen 16-vuotias tytär ja joukko vapaaehtoisia viimein löysivät hänet.

ABC-uutissivuston mukaan Phillips toimitettiin läheiseen sairaalaan, jossa hänen kunto osoittautui yllättävänkin hyväksi. Myös naisen kissa ja koira selvisivät koettelemuksesta.