Nicki Minaj teki hyvää – jakoi ruoka-apua kotikonnuillaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa vietetään marraskuun lopussa kiitospäivää, jolloin ruokapöydän kruunaa kalkkuna. Nyt Nicki Minaj on nähty tekemässä kiitospäivän kunniaksi hyvää vanhalla kotiseudullaan.

Nicki Minaj jakoi People-lehden mukaan yli 500 ilmaista kalkkunaa New Yorkin South Jamaican kaupunginosassa, jossa hän vietti nuoruutensa. Tähti myös tervehti fanejaan ja poseerasi heidän kanssa selfieissä.

Hopean väriseen takkiin pukeutunut räppäri poseerasi yhteiskuvassa myös New Yorkin poliisilaitoksen Jerry O’Sullivanin kanssa. Poliisilaitoksen twiitissä O’Sullivanin vitsailtiin käyvän neuvotteluja Minajin uuden managerin urasta.

View this post on Instagram

just gorgeous 🖤🦃

A post shared by Nicki Minaj (@nickioverload) on