Vihdoinkin! Brad Pitt ja Angelina Jolie sopuun lastensa huoltajuudesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolien ja Brad Pittin avioeroa ei ole saatu vieläkään päätökseen, vaikka he ilmoittivat erostaan liki kaksi vuotta sitten. Pariskunta teki aiemmin syksyllä huoltajuudesta väliaikaisen sopimuksen, ja nyt he ovat kirjoittaneet nimensä sen lopulliseen versioon.

Näyttelijät, 54-vuotias Brad Pitt ja 43-vuotias Angelina Jolie, ovat saavuttaneet sovun kuuden lapsensa huoltajuudessa. Pariskunta ei halunnut enää jatkaa taistelua, koska lasten hyvinvointi menee etusijalle. Lapsilla on oikeus molempiin vanhempiinsa, The Blast uutisoi.

Vaikka Brad Pittin ja Angelina Jolien huoltajuuskiistoihin on nyt saavutettu lopullinen selvyys, on heidän eronsa edelleen pahasti kesken. Pariskunta käy seuraavaksi oikeustaistelua satojen miljoonien dollareiden arvoisesta omaisuudesta, johon kuuluu kiinteistöjä ja käteisvaroja. Heillä on 17-vuotias Maddox, 14-vuotias Pax, 13-vuotias Zahara, 12-vuotias Shiloh ja kymmenenvuotiaat kaksoset Vivienne ja Knox.