Dolly Parton paljasti: ”Haluan kuolla esiintymislavalla”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimpiin kantrilaulajiin kuuluva povipommi Dolly Parton on kiertänyt keikkalavoja vuosikymmenten ajan. Kantrimusiikin kuningatar on jo 72-vuotias, mutta naisella ei ole aikomustakaan jäädä eläkkeelle.

Laulajatar Dolly Parton kertoo olevansa kiitollinen siitä, että saa edelleen keikkailla ja olla hyväkuntoinen. Hän on myös onnellinen, että on edelleen elossa. Kun hänen aikansa tulee, aikoo nainen poistua tuonpuoleiseen niin sanotusti saappaat jalassa.

– Toivon, että kuolen kesken laulun. Toivottavasti sellaisen kappaleen aikana, jonka olen kirjoittanut itse. Siinä esiintymislavalla. Siinä olisi tyyliä, Dolly PArton kertoo People-lehdelle.

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Dolly Parton on tehnyt uraa myös näyttelijänä ja kirjailijana. Hän on levyttänyt yli 3.000 kappaletta, joista tunnetuimmat ovat Jolenen lisäksi muun muassa I Will Always Love You ja My Tennessee Mountain Home. Tähden albumeita on myyty kansainvälisesti noin 180 miljoonaa kappaletta.

https://www.instagram.com/p/Bl3qXUBh66b/