Mies tanssi toisen naisen kanssa – vaimon mustasukkaisuudesta nettihitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juhlissa on tapana vallata tanssilattia menevän musiikin tahdissa. Tanssiin kuuluu, että paria voidaan vaihtaa kappaleiden välillä. Eräs vaimo ei kuitenkaan hyväksynyt miehensä tanssia toisen naisen kanssa.

Tanssi on hauskimmillaan vuorovaikutteista ja huoletonta. Netissä leviää viraalina video, jolla nähdään innokkaasti vieraan naisen kanssa tanssiva mies. Herran vaimo kuitenkin tekee kaikkensa, jotta mies ei jatka tanssia toisen naisen kanssa.

Miehen oma vaimo tulee kirjaimellisesti tanssiparin väliin. Hän puristaa miestä kiinni itseensä ja yrittää ohjata herran huomion muualle. Toinen nainen on selkeästi huvittunut vaimon reaktiosta. Mustasukkainen nainen omii lopulta miehensä täysin itselleen.