Shokkivideo! Tekashi 6ix9ine tilasi räppärin serkun palkkamurhan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kohuräppäri Tekash 6ix9ine on parhaillaan vankilassa epäiltynä aseellisesta ryöstöstä ja kiristyksestä. Hänet siirrettiin hiljattain liittovaltion vankilaan tappouhkausten vuoksi.

Nyt verkossa on levinnyt video, jossa räppärin väitetään tarjoavan 30.000 dollaria räppäri Chief Keefin serkun Tadoen murhasta. Hän soittaa Tadoelle kysellen tämän olinpaikkaa ja hehkuttaa jälkikäteen tarjonneensa suuren summan rahaa tämän päästä.

TMZ:n mukaan video kuvattiin toukokuun lopussa. Vain muutamaa päivää Chief Keef välttyi täpärästi luodeilta jonkun ammuttua häntä kohti New Yorkissa. Tähden kanssa riidoissa olleella 6ix9inellä epäiltiin olevan tekemistä tapauksen kanssa, mutta hän kiisti syytökset.

6ix9ineä, oikealta nimeltään Daniel Hernandez, odottaa nyt kuusi vakavaa syytettä. Mikäli räppäri tuomitaan, saattaa vankeustuomion pituus kasvaa jopa yhteensä 32 vuoteen.