Pariskunta väitteli rummuilla soittaen – tunnistatko oman keskustelusi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toisinaan saman katon alla elävät pariskunnat onnistuvat luomaan kitkaa välilleen jopa siitä, mitä ruokaa he syövät. Tälaisen keskustelun perusteella on myös luoto rumpu-battle, jossa nainen ja mies neuvottelee illallisesta.

Nerokas rumpukeskustelu leviää viraalina netissä uusintakierroksella. Vaikka se on julkaistu lähemmäs kuusi vuotta sitten, on se edelleen ajankohtainen esimerkki siitä, että parisuhteen erimielisyyksissä on usein kyse vain pienistä sävyeroista. Drum-Off -video on julkaistu Charlene deGuzman -nimisen muusikon Youtube-kanavalla.

Video osoittaa myös sen, että rummut ovat äärimmäisen monipuolinen instrumentti. Niillä voi luoda omaperäisiä äänimaailmoja ja rytmejä kekseliäisyyttä apuna käyttäen. Videolla on yli puoli miljoonaa katselukertaa.