Jättiniskaisesta pidätetystä nettijulkkis – lähetti naisille videoterveisiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridalainen Charles Dion McDowell nousi koko maailman tietoisuuteen, kun Escambian piirikunnan poliisi julkaisi miehen pidätyskuvan netissä. 31-vuotiaan jättikokoinen niska kiinnitti kaikkien huomion. Nyt mies on päässyt vapauteen odottamaan tuomiotaan.

Huumausaineiden hallussapidosta ja virkavallan vastustamisesta pidätetty Charles Dion McDowell esiintyy nyt nettivideolla. Hän lähettää epäselvällä muminalla terveiset kaikille naisille, jotka ovat antaneet hänelle huomiotaan.

McDowell esiintyy videolla ilman paitaa niskaansa ylpeänä esitellen. Kokaiinin ja metamfetamiinin hallussapidosta epäilty McDowell pääsi vapaaksi maksettuaan 57.000 dollarin takuusumman. Hän odottaa oikeudenkäyntiä.