Jeff Goldblum julkaisi jazz-levyn – nousi listaykköseksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Viime vuosina paluuta isoihin Hollywood-elokuviin tehnyt Jeff Goldblum on tehnyt jokseenkin yllättävän aluevaltauksen. Tähti julkaisi oman jazz-levyn.

Mildred Snitzer Orchestra -yhtyeen kanssa tehty The Capitol Studios Sessions -levy julkaistiin marraskuussa. Albumi on sittemmin noussut ensimmäiselle sijalle Billboardin jazz-levyjen ja perinteisten jazz-levyjen listoilla.

Levyllä vierailee muitakin tähtiä, kuten koomikko Sarah Silverman ja laulajat Imelda May ja Haley Renhart. Tähti kertoi syyskuussa Billboard-lehdelle halunneensa palata aikaan, jolloin jazz oli hauskaa ja seksikästä sosiaalisten tilanteiden musiikkia.

Jeff Goldlum tunnetaan parhaiten elokuvista kuten Jurassic Park, Kärpänen ja Independence Day. Viimeksi hänet nähtiin valkokankaalla tänä vuonna ensi-iltansa saaneessa Jurassic World: Fallen Kingdom -elokuvassa.