Heather Locklearin ongelmat jatkuvat – psykiatrista hoitoa jatketaan kahdella viikolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Heather Locklear kiidätettiin taannoin psykiatriseen hoitoon. Syynä oli Merlose Place ja Dynastia -sarjoista tunnetun tähden kärsimä hermoromahdus. Nyt viime viikolla alkanutta hoitoa on päätetty jatkaa lisäarvioinnin merkeissä.

TMZ-sivuston mukaan lääkärit totesivat Locklearin tarvitsevan lisähoitoa, ja hän tulee viettämään sairaalassa mahdollisesti vielä kaksi viikkoa.

Tähden haluttaisiin jatkavan hoitoaan vielä kahden viikon jälkeenkin. Locklearin kerrotaan kuitenkin haluavan jo kotiin, ja päätös on viime kädessä hänellä. Ensihoitajat hälytettiin Locklearin Los Angelesissa sijaitsevaan kotiin viime viikolla. Apua hälyttivät tähden asianajaja ja terapeutti, jotka päättelivät hänen olevan kiireellisessä avun tarpeessa.