Tummat huulet ja kiiltävät luomet tämän vuoden pikkujoulutrendejä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Perinteisesti firman pikkujoulut ovat niitä harvoja hetkiä, jolloin työyhteisön väki pääsee kommunikoimaan vapaammin ilman tuloksellista tavoitetta. Ihmiset haluavat panostaa pikkujoulutyyliin tavallista arkilookkia enemmän.

Naisten kannattaa tänä vuonna satsata meikissään näyttäviin huuliin, sillä tummat ja kirsikkamaiset huulet ovat vuoden 2018 näyttävin pikkujoulutrendi, PureWow listaa. Samaan tyyliin sopivat myös metallinhohtoiset silmäluomet ja kynsilakat. Hiustyyli pidetään yksinkertaisena.

Kun meikki on näyttävä, ei hiuksiin tarvitse monimutkaisia kampauksia. Nyt on trendikästä käyttää yksinkertaisia kiinnittimiä löysässä nutturassa. Pitkät pinnit ovat tähän tarkoitukseen juuri sopivat, ja niiden avulla on helppo avata nuttura esimerkiksi illan jatkuessa pikkutunneille.