Lentoyhtiön väki nauroi pikkutytön Abcde-nimelle – someraivo repesi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa muutaman lentoyhtiön kyseenalainen toiminta on ollut viime aikoina toistuvasti otsikoissa United Airlinesin lisäksi esimerkiksi Southwest Airlines on kunnostautunut tällä saralla useasti. Nyt yhtiön lentohenkilökunta on nauranut viisivuotiaan pikkutytön nimelle.

Southwest Airlinesin lennolle oli tulossa Traci-äitinsä kanssa myös epilepsiaa sairastava Abcde Redford, jonka nimi on kieltämättä hyvin erikoinen. Orange Countyn lentokentän virkailija huomasi poikkeuksellisen nimen, purskahti nauramaan, otti koneeseennousuun käytettävästä kortista valokuvan ja julkaisi sen sosiaalisessa mediassa. Pikkutyttö luonnollisesti pahastui virkailijan naurettua hänen nimelleen.

Tyttö ja äiti olivat matkalla Kalifornian Orange Countystä Teksasin El Pasoon. Tapaus paljastui nopeasti, kun kuva alkoi levitä sosiaalisessa mediassa. Lentoyhtiö on pahoitellut tapausta ja kertonut keskustelleensa aiheesta kuvan ottaneen ja julkaisseen henkilön kanssa. Yhtiö ei ole kuitenkaan paljastanut onko kyseinen henkilö saanut potkut yhtiön palveluksesta.