Netflix lopettaa suositun Marvel-sarjan – Daredevil lopetetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuinen suoratoistoyhtiö Netflix on tuottanut jälleen karvaan pettymyksen Marvel-tuotantojen faneille, sillä se on päättänyt lopettaa Daredevil-sarjan tekemisen kolmannen tuotantokauden jälkeen. Asiasta uutisoineen The Verge -lehden mukaan Netflix on vahvistanut tiedon.

– Olemme erittäin ylpeitä sarjan viimeisestä tuotantokaudesta ja tiedämme, että sarjan lopettaminen tekee faneille kipeää. Mielestämme on kuitenkin parasta lopettaa huipulla. Olemme kiitollisia sarjan tekijöille ja faneille, jotka ovat tukeneet sarjaa vuosien ajan, Netflix kommentoi päätöstään.

Samalla Netflix kuitenkin vahvisti, että tähän mennessä tehdyt kolme tuotantokautta säilyvät Netflix-palvelussa. Daredevil on nyt jo kolmas Marvel-sarjakuviin perustuva televisiosarja, jonka Netflix on lopettanut.

Parhaillaan Disney valmistelee oman suoratoistopalvelun lakseeraamista, ja siksi se ottaa etäisyyttä tulevaan kilpailijaansa Netflixiin. Vuoden 2019 alusta lähtien Disneyn uutuuselokuvat eivät tällä tietoa enää tule Netflixiin. Disneyn palveluun on mahdollisesti tulossa myöhemmin omia Marvel-televisiosarjoja.