Koira osaa ottaa rennosti – syö pizzaa rantahiekalla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Stressin ja kiireen keskellä kannattaa pysähtyä pohdiskelemaan, mikä on oikeasti tarpeellista tai välttämätöntä elämässä. Kun asiat panee tärkeysjärjestykseen, voi turha vouhottaminen ja asioista huolehtiminen vähentyä radikaalisti.

Nyt suloinen koira näyttää mallia nautiskelun jalosta taidosta. Eläin on hautautunut rantahiekkaan ja se herkuttelee pizzapalalla. Koira osaa selkeästi ottaa ilon irti hetkestä, eikä sen mieltä stressaa mikään. Lemmikin silmistä paistaa syvä kiitollisuus, kun se näykkii suupaloja pizzastaan.

Arkiset ja pienet onnen hetket ovat usein parhaita. Kokeile tänään, miltä hunajatee maistuu rauhallisella ruokatunnilla tai lempikappaleesi kuulostaa auton stereoista täysillä soitettuna. Toki voit ottaa videon koirasta mallia ja lähteä rantalomalle syömään pizzaa.