Räppäri Lil Pumpin tämän illan konsertti peruttu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämäniltainen Lil Pumpin konsertti on peruuntunut odottamattomien tapahtumien vuoksi. Tapahtumajärjestäjä Live Nation ja Blockfest pahoittelevat tapahtunutta. Ostetut liput voi palauttaa Ticketmasteriin.

Lippujen palautusta varten pyydetään käyttämään lomaketta, täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeeseen. Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.

– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja. Lippujen palautus tulee tehdä 28. helmikuuta 2019 mennessä, Live Nation tiedottaa.

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät verkosta.