Postimies näki kaatuneen lipputangon – seuraus saa huokaisemaan ihastuksesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa varsinkin entiset sotilaat kunnioittavat Yhdysvaltojen tähtilippua erittäin paljon, ja lipun näkeminen maassa saa heidät toimimaan. Näin kävi myös Yhdysvaltojen Marylandin osavaltiossa, jossa entinen Yhdysvaltojen merivoimien sotilas huomasi kaatuneen lipputangon.

Entinen sotilas ajaa nykyisin postia FedExin palveluksessa. Hän ajoi omakotitalon pihan ohi jakeluautollaan, kun huomasi talon pihaan kaatuneen lipputangon. Mies pysäytti heti autonsa ja riensi ulos lipputangon luokse.

Sen jälkeen hän irrotti Yhdysvaltojen lipun lipputangosta ja taitteli sen sotilaallisella tarkkuudella kuistilla olleeseen laatikkoon. Kuistilla ollut valvontakamera ikuisti tilanteen, ja myöhemmin asukas lähetti videon uutiskanaville.