Huippumalli haussa -kaunotar kuoli 34-vuotiaana

Ohhoh! · Stara.fi

Suositusta America’s Next Top Model -realitykilpailusta tunnetuksi tullut mallikaunotar Jael Strauss on kuollut. Hän menehtyi syöpään taisteltuaan odottamattoman lyhyen ajan viheliäistä sairautta vastaan. Mallikaunotar kertoi vakavasta sairaudestaan julkisuudessa pari kuukautta sitten.

View this post on Instagram

#unicorn

A post shared by Jael Strauss (@eureka.secrets) on

Realitysarjan kahdeksannella tuotantokaudella mukana ollut Jael Strauss menehtyi TMZ-verkkomedian mukaan tiistaina aamupäivällä oltuaan sitä ennen saattohoidossa. Malli kertoi sairaudestaan lokakuussa ja lopetti hoidot jo lokakuun lopussa saatuaan tietää, että aggressiivinen syöpä oli levinnyt ja parantuminen oli mahdotonta.

Syöpä vei realitytähden hyvin nopeasti, sillä Strauss sai diagnoosin pahanlaatuissta rintasyövästä 2. lokakuuta ja hän menehtyi sairauteensa 4. joulukuuta. Lokakuussa hän kertoi olleensa viisi vuotta erossa päihteistä.