Erikoinen fetissi – mies haluaa masturboida vieraan auton kyydissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuljetuspalvelu Uber on tavallisten ihmisten ylläpitämä edullinen ja nopea taksipalvelu. Nyt erään Uber-kuljettajan aamuyöinen ajo on päättynyt puhelinsoittoon poliisille. Syynä oli hänen etupenkkiinsä istuneen miehen erikoinen mieliteko.

Yhdysvaltojen Iowa Cityssä asuva Christopher Jensen tilasi itselleen Uber-kyydin aamuyöllä varttia vaille viiden aikaan. Hän istui ajoneuvon etupenkille. Yhtäkkiä Jensen otti penkiksensä ulos housuista ja aloitti masturboida Uber-auton kuljettajan edessä.

The Smoking Gun kertoo, että 27-vuotias Christopher Jensen oli selittänyt kuljettajalle nauttivansa Uber-kyytien kuljettajien edessä masturboimisesta. Miestä kiehtoi se, että muiden ajoneuvoissa onanoimista ei pidetty hyväksyttävänä. Kuljettaja heitti Jensenin pihalle, kun mies oli kysynyt halusiko kuski koskea hänen siittimeensä.

Poliisi