Näitä lahjoja fitness-kaunottaret haluavat – parhaat ideat listattiin

Fitness Lifestyle · Terhi Piiroinen

Korut ja laadukas kosmetiikka ovat suosituimpia lahjoja naisille, mutta pakettiin voi panna myös hänen harrastustoimintaansa tukevia tuotteita. Etenkin kuntoiluun hurahtaneet neitokaiset osaavat varmasti arvostaa langattomia kuulokkeita, hierontarullia tai hyvin istuvia sporttiliivejä.

Kuntoilua voi harrastaa myös ilman turhia kommervenkkejä, tekstiilejä tai tavaroita, mutta osa urheilukaupan tavaroista tekee harrastuksesta mielekkäämpää. Kuntoilua harrastavalle naiselle voi hankkia jumppamaton, salikassin, uudet jumppakengät tai aktiivisuusmittarit.

Neitokaiset osaavat arvostaa varmasti myös sitä, jos lahjapaketista tulee puolen vuoden salijäsenyys. Rannetta tukevat salihanskat tai kumilankasetti lämmittelyyn ja venyttelyyn mahtuvat pieneenkin pakettiin. Jos ei ole varma tuotteista, voi kirjekuoreen panna urheiluliikkeen lahjakortin.