Vihdoinkin! Robbie Williams kiertueelle Take Thatin kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläisestä Take That -poikabändistä aikoinaan soolouralle lähteneen Robbie Williamsin paluuta yhtyeen riveihin on odotettu kuin kuuta nousevaa. Williams on toisinaan tehnyt kertaluonteisia keikkoja entisten laulajakavereidensa kanssa, mutta nyt mies lupaa osallistua kokonaiselle kiertueelle Take Thatin riveissä.

Take That lähtee kiertueelle yhdessä Robbie Williamsin, Gary Barlow’n, Mark Owenin ja Howard Donaldin kanssa. He yrittävät saada myös eläkkeelle jäänyttä Jason Orangea mukaan. Ensi vuoden kiertueen nimi on Greatest Hits Live.

Ensi vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta Take That -yhtyeen perustamisesta. Bändi hajosi vuonna 1996. Poikabändin laulajista aikamiehiksi varttuneet herrat ovat myöntäneet, että keikkailu ei ole enää 30 vuotta vanhempana yhtä helppoa kuin nuorempana, The Sun uutisoi.