Näillä julkkiksilla on pariskuntatatuoinnit – vannovat rakkauttaan musteen avulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pariskuntatatuoinnit ovat suosittuja, sillä niiden avulla tavallaan lisätään yhteenkuuluvuuden tunnetta omintakeisen kuvan tai tekstin avulla. Pariskuntatatuoinnit voivat olla vaarallisia, mikäli ei ole täysin varma rakkaudestaan toisen ihmisen kanssa. Seitsemän julkkista kuitenkin on.

Kerroimme äskettäin Ariana Granden poikaystävä Pete Davidsonin ottaneen korvansa taakse tautoinnin laulajattaren kunniaksi. Myös Victoria Beckham on omistanut tatuoinnin aviomiehelleen David Beckhamille. Naisen selässä lukee: ”Ani l’dodi li va’ani lo bashoshanim”, mikä tarkoittaa hepreaksi: ”Kuulun rakastetulleni ja rakastettuni kuuluu minulle.”

Victoria Beckhamin vasemmassa ranteessa on myös DB-nimikirjaimet hänen aviomiehensä mukaan. David Beckhamilla on myös kaksi pariskuntatautointia, sillä hänen oikeassa kädessään lukee vanhanaikaisella fontilla: ”Victoria”. Lisäksi hänen oikean käden pikkusormessa on 99, mikä on pariskunnan avioitumisvuosi, Popsugar uutisoi.

Seurapiirikaunotar Paris Hiltonin tuleva aviomies Chris Zylka ikuisti käteensä Disney-fontilla rakkaansa etunimen. Katy Perry otti ex-aviomiehensä Russell Brandin kanssa samanlaiset tatuoinnit, jossa kehoitetaan menemään virran mukana. Beyoncen ja Jay-Z:n pariskuntatautoinneissa on roomalaiset numerot IV. Numero on heidän syntymäpäivänsä ja tapaamispäivänsä.

View this post on Instagram

We had a good night.

A post shared by L O N D O N R E E S E (@londonreese) on