Teollisuushalli kuin sademetsä – kannabiskasveja silmänkantamattomiin

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suur-Manchesterin alueella sijaitsevan Ecclesin kaupungin teollisuusalueelta on löydetty järisyttävän suuri kannabiskasvattamo. Poliisi on takavarikoinut hallista yhteensä 12.000 kannabiskasvia. Näky on muistuttanut sademetsää.

Suur-Manchesterin poliisivoimat on julkaissut Facebookissa kuvan kannabisfarmista. Kasvattomassa oli yhteensä 12.000 kasvia ja poliisit harmittelivat, ettei pensaita oltu koristeltu heitä varten jouluisempaan ulkoasuun. Teollisuushalli muistutti enemmän sademetsää kuin kasvattamoa.

Poliisit takavarikoivat kasvit ja pidättivät joukon viherpeukaloita. Kasveja on hoidettu huolellisesti, joten kyse lienee pitkäaikaisesta ja tarkkaan organisoidusta kasvattamosta. Manchester Evening Newsin mukaan kasvatusalue oli jaettu viiteen huoneeseen.

Ding Dong Merrily On High !Anybody lost a huge cannabis farm in Eccles ? We say farm it was more of a forest with…

Publiée par GMP Salford sur Mardi 4 décembre 2018