Sara Jean Underwood heräsi alastomana – upea sänkykuva leviää verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Sara Jean Underwood tunnetaan parhaiten Playboy-lehden sivuilla poseeraamisesta, ja hänet valittiinkin vuonna 2007 vuoden Playmateksi. Tähti on toiminut myös realitytähtenä ja G4-kanavan Attack of the Show -ajankohtaisohjelman juontajana. Sara on nykyisin ahkera somettaja.

Nakuilua rakastava Sara poseeraa tällä kertaa sängyssä, jonka peiton alta pilkistää hänen alaston vartalonsa. Päässä on sentään pipo, joten nukkuessa on tuskin tullut kylmä. Toisessa kuvassa Sara poseeraa vesitason vierellä hyvin niukoissa bikineissä. Kuva on ilmeisesti ikuistettu Exuman saarella, joka on tunnettu uivista sioistaan.

Sara Jean Underwood on opiskellut mallintöiden ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Ryan Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.