Näin Disney-kaunotar aloittaa päivänsä – paljasti aamurutiininsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä ja laulaja Dove Cameron tunnetaan parhaiten hänen useista rooleistaan Disney-elokuvissa, joista tuoreimpana julkaistiin viime vuonna elokuvateattereihin ilmestynyt Descendants 2. Nyt nainen päästi ELLE-lehden kuvaajat kotiinsa.

Dove Cameron paljastaa, että hän ei ole aamuihmisiä vaan kokee olevansa virkeimmillään vasta iltapäivällä. Aamunsa Cameron aloittaa muutaman torkutuksen jälkeen päiväkirjan kirjoittamisella, joka auttaa naista käsittelemään hänen ahdistustaan.

Seuraavaksi nainen tekee jonkin treenin tai venyttelee, minkä jälkeen 22-vuotias tähti keskittyy nesteiden nauttimiseen. Kun Cameron on juonut paljon vettä, mehua, smoothieita ja ottanut vitamiininsa, on kahvin ja aamiaisen vuoro. Oman aamurutiininsa jälkeen on usein ammattilaisten tekemän hiusten laittamisen ja meikin vuoro, koska nuorella näyttelijättärellä on vain harvoin vapaapäiviä.