Taylor Swift ja Ed Sheeran patikoivat yhdessä – ystävykset julkaisivat hauskan videon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taylor Swift on todella ansioitunut muusikko, joka on voittanut kirjoittamillaan kappaleilla useita palkintoja. Nyt nainen pääsi viime vuonna julkaistulla Reputatioin -albumillaan ehdolle American Music Awards -gaalassa.

Taylor Swift on musiikkialan gaalassa ehdolla parhaan pop- ja rock-albumin palkinnon saajaksi yhdessä Draken ja Ed Sheeranin kanssa. Nyt Swift julkaisi hänen Instagram-kanavallaan hauskan videon, jossa hän pohtii ehdokkuutta ystävänsä Ed Sheeranin kanssa.

Videolla nähdään miten Taylor Swift ja Ed Sheeran ovat yhdessä patikoimassa. He miettivät aluksi, että kumpiko heistä tulee voittamaan kyseisen palkinnon. Lopulta he toteavat kuitenkin lähes yhteen ääneen, että Drake tulee varmasti voittamaan suuremmalla todennäköisyydellä kuin kumpikaan heistä.