Miss Kentucky pidätetty – lähetti alastonkuviaan teinipojalle

Ohhoh! · Stara.fi

Opettajana nykyisin työskentelevä entinen Miss Kentucky 2014 on pidätetty hänen lähetettyään omia alastonkuviaan 15-vuotiaalle teinipojalle. 28-vuotias Ramsey Bearse työskentelee opettajana West Virginiassa sijaitsevassa Charlestonissa. Hän tulee tämänhetkisten tietojen mukaan saamaan oikeudessa syytteet rikoksista.

Tapaus paljastui, kun pojan vanhemmat löysivät kuvat pojan matkapuhelimesta. Vanhemmat ottivat yhteyttä poliisiin, joka ryhtyi saman tien toimeen. Bearse on myöntänyt, että hän on lähettänyt pojalle Snapchatin kautta ainakin neljä kuvaa, joissa hän poseeraa rinnat paljaana yläosattomissa.

Bearse on saanut neljä syytettä seksuaalisen materiaalin lähettämisestä alaikäiselle. Hänet on toistaiseksi hyllytetty opettajan tehtävistään ja odottaa nyt oikeudenkäyntiä vapaana maksettuaan oikeuden määräämän 10.000 dollarin takuusumman, WTVQ uutisoi.