Muistatko lihaksikkaan Roger-kengurun? Eläintähti kuoli 12-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Roger-niminen kenguru nousi muutamia vuosia sitten sometähdeksi hurjan olemuksensa ansiosta. Nyt kehonrakentajiin verrattu eläin on menehtynyt. Roger kuoli vanhaan ikään 12-vuotiaana.

Eläin oli yli kaksi metriä pitkä ja se painoin 89 kiloa. Rogerin kotina toiminut kengurutila kuvaili eläintä kauniiksi pojakseen. Kengurun emo oli kuollut jäätyään auton alle. Alice Springsin Kangaroo Sanctuaryn henkilökunta onnistui pelastamaan Rogerin emonsa pussista.

Eläimestä tuli pian kengurutilan alfauros ja sillä oli elämänsä aikana jopa 12 paria. Roger nousi internet-suosioon sosiaalisessa mediassa levinneiden kuvien ansiosta. Yhdessä se murskaa metallisen ämpärin kuin pahvimukin.

– Roger oli niin lihaksikas kuin kengurut vain voivat olla, eläintä hoitanut Chris Barns kuvaili BBC:lle.