Tara Reid vaatii Sharknado-tuottajilta 100 miljoonan korvauksia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Tara Reid on haastanut Sharknado-elokuvien tuottajat oikeuteen. Syynä on naisen kuvien luvaton käyttö Sharknadon oheistuotteissa, kuten kolikkopelikoneissa. Nainen vaatii sadan miljoonan dollarin suuruisia korvauksia.

The Blastin mukaan Tara Reid syyttää Sharknadon tuottajien käyttäneen hänen kuvaansa luvattomasti rahapeleissä ja olutkoneissa. Nainen ei ole sopinut asiasta kirjallista sopimusta Sharknado-elokuvan tuotantoyhtiöiden Asylum Entertainmentin ja SYFY Media Productionin kanssa.

Uutinen paljastui pian sen jälkeen, kun 42-vuotias nainen myönsi pitäneen Sharknado-elokuvaa kaikkien aikojen typerimpänä ideana. Tara Reid oli kertonut elokuvan käsikirjoituksesta ystävilleen, jotka pitivät sitä niin huonona, että se oli jo hauska. Naisen ystävät saivat Reidin suostumaan rooliinsa.