Veronpalautukset maksetaan tänään – osa jää kuitenkin vielä ilman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verohallinto maksaa suomalaisille veronpalautukset pankkitileille tänään tiistaina. Palautusta tulee peräti 3,6 miljoonalle suomalaiselle yhteensä 2,9 miljardia euroa. Kaikki eivät kuitenkaan saa palautuksiaan heti. Syy on yksinkertainen, sillä peräti 22.400 palautuksen saajaa ei ole ilmoittanut tilitietojaan verohallinnolle.

Lännen Media kertoi eilen, että ilman tilitietoja on noin kahdeksan miljoonan euron palautukset. Suhteessa kokonaispottiin määrä on siis häviävän pieni, mutta palautukset ovat saajilleen usein hyvinkin merkittäviä. Jokainen heistä on saamassa yli 15 euroa.

Sanomalehti Keskisuomalainen uutisoi eilen, että valtaosa veronpalautusten saajista ei aio säästää rahoja, vaan käyttää ne hankintoihin normaalin kulutuksen lomassa.