Sara Sieppi tiukassa harmaassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Missikaunotar Sara Sieppi erosi taannoin poikaystävästään Roope Salmisesta, ja sittemmin Sara on viettänyt muun muassa upeaa aurinkolomaa ja nauttinut uuden kotinsa rauhasta. Näin ainakin sosiaalisen median päivitysten perusteella.

Maan tavoitelluin sinkkunainen nähdään nyt poseeraamassa tiukassa harmaassa topissa, joka ei jätä juuri arvailun varaa. Kuvansa yhteydessä Sieppi kertoo tämän viikon opettaneen hänelle unelmiin uskomisen. Taannoin Sieppi kertoi olevansa erittäin tyytyväinen vartaloonsa.

– Sen verran voin sanoa, että näin 27-vuotiaana viihdyn kropassani enemmän kuin hyvin ja kyllä, tulen jatkossakin näyttämään täällä bikinikuvia ja tässä heti yks uikkarikuva, koska en oo missään muissa hepeneissä täällä tänää heilunutkaan, Sara Sieppi kirjoitti Instagramissa.