Huippumalli-Emily riisui yläosansa – ja sitten ikuisti kuvan someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa tekevä Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa vuoksi. Taannoin Emilyn matalat Paco Rabannen housut olivat paljastaa aivan liikaa intiimejä yksityiskohtia, mutta paikat pysyivät juuri ja juuri piilossa.

Rohkeista kuvistaan tunnettu Emily nähdään nyt poseeraamassa Instagramissa julkaisemassaan kuvassa tyylikkäästi yläosattomissa.

View this post on Instagram

@spinellikilcollin

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

View this post on Instagram

@vogueaustralia by @nicolebentleyphoto

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

27-vuotias Emily Ratajkowski nähdään myös näyttelijänä Cruise-nimisessä elokuvassa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.