Maailman seksikkäin DJ-kaunotar nyrkkeilysalilla – kuin estoton Britney Spears

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Viime aikoina Madds on julkaissut itsestään ahkerasti kuvia verkossa.

Madison Louch nähdään usein poseeraamassa rohkeissa Instagram-kuvissa, ja taannoin DJ-kaunotar koetteli Instagramin rajoja poseeraamalla ystäviensä kanssa rantavedessä täysin alastomana. Nyt kaunotar nähdään esittelemässä paljasta keskivartaloaan kameralle, ja monille kuvasta tulee varmasti mieleen hämmentävä yhdennäköisyys nuoren Britney Spearsin kanssa. Videossaan DJ Madds nähdään sen sijaan sukeltamassa.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.