Maailman seksikkäin laskuvarjohyppääjä – 18-vuotias Maja Kuczynska sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin kuka tahansa voi nykyisin kokea miltä tuntuu olla vapaassa pudotuksessa, kun vertikaaliset tuulitunnelit ovat yleistyneet ympäri maailmaa. Ilmavirrassa kelluessa voi tehdä myös erinäisiä liikkeitä, mutta lajin supertähti Maja Kuczynska on vienyt sen äärimmilleen.

Maja Kuczynska nousi maailmanlaajuiseksi tähdeksi, kun hän esitteli silmiähivelevän liikesarjansa Wind Games 2017 -kilpailuissa tallennetulla videolla. Nyt hänet nähdään myös upeissa somekuvissa ja -videoilla, joita Maja julkaisee aktiivisesti verkossa.

18-vuotias Maja Kuczynska on puolalainen laskuvarjohyppääjä, joka on syntynyt Varsovassa. Sia-artistin fanit muistavat kuvankauniin bruneten Chandelier-jättihitin musiikkivideolta, jossa Maja esiintyi tiukassa valkoisessa asussa. 12-vuotiaana uransa aloittanut urheilijatar on nykyisin Red Bullin tallissa.

View this post on Instagram

Is it a 🦅 is it a ✈️?

A post shared by Maja Kuczynska (@kuczynska.maja) on