Ismo Leikola lankesi ansaan: ”Ilkein tarra koskaan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen stand up -koomikko Ismo Leikola teki taannoin historiaa, kun hänet kruunattiin Yhdysvalloissa virallisesti maailman hauskimmaksi mieheksi. Vuosi sitten Leikolan haastattelu Conan O’Brienin ohjelmassa nousi maailmanluokan nettihitiksi ja se katsottiin miljoonia kertoja. Videolla hän ihmetteli englannin kielen takapuolta tarkoittavaa sanaa ja sen vivahteita.

View this post on Instagram

The meanest sticker ever – and I fell for it. #mean #sticker #prank

A post shared by ISMO (@ismocomedy) on

Nyt Ismo Leikola on joutunut jonkun toisen pilailun kohteeksi ja kaiken lisäksi langennut siihen. Hän nimittäin julkaisi sosiaalisessa mediassa valokuvan, jonka hän toteaa esittävän maailman ilkeintä tarraa koskaan. Kuvassa nähdään seinään liimattu pistorasiaa esittävä tarra, johon moni matkamies on jäljistä päätellen langennut. Ja samoin kävi Leikolalle.