Ismo Leikolasta tuli supertähti – video leviää valtavalla vauhdilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin kuinka maailman hauskimmaksi ihmiseksi valittu suomalaiskoomikko Ismo Leikola sai kunnian vierailla huippusuositun Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa. Leikola villitsi yleisönsä ihmettelemällä englannin kielen takapuolta tarkoittavaa sanaa ja sen vivahteita.

Nyt Conanin tiimi julkaisi esityksestä videon Facebookissa, jossa se sai alle 10 tunnissa jo yli miljoona katselua. Vauhti on sittemmin vain kiihtynyt, sillä hetki sitten video ylitti jo 10 miljoonan katselukerran rajan. Leikolasta on siis jo nyt muodostunut valtava somehitti, ja hän voi saavuttaa muutamissa päivissä kymmenien miljoonien katsojamäärät maailmanlaajuisesti.

Ohjelmassa Leikola kertoi yleisölle muuttaneensa Yhdysvaltoihin noin vuosi sitten ja paljasti mitkä ovat olleet hänen suurimpia haasteitaan. Varsinkin ass-sanan monenlaiset käyttötavat ja vivahteet ovat nousseet miehen mieleen, ja hän kertoi jopa harkinneensa ass-sanakirjan kirjoittamista.