JWoww pulassa ex-miesten kanssa – toinenkin pidätettiin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

The Jersey Shore -ohjelmasta tuttu Jenni ”JWoww” Farley haki äsken lähetysmieskieltoa ex-aviomiehelleen ja lastensa isälle Roger Mathewsille. Nyt nainen on joutunut soittamaan poliisille kymmenen vuoden takaisin ex-kumppanin takia.

Tom Riverin poliisit ovat tiedottaneet, että heidän pidätysellissään viruu parhaillaan Jenni Farleyn entinen poikaystävä Thomas Lippolis. Mies oli yrittänyt kiristää julkkisnaiselta 25.000 dollaria vastineeksi tiedoista, jotka hän aikoi luovuttaa median haltuun. Mies oli soittanut kiristyspuhelun Farleyn kustantajalle.

JWoww ja Lippolis seurustelivat lähes vuoden ajan noin kymmenen vuotta sitten. Julkisuuteen ei ole kerrottu, minkälaisia tietoja mies olisi paljastanut lehdistölle. Häntä syytetään kolmannen asteen kiristyksestä.

On December 17, 2018 Jenni L. Farley reported to the Toms River Police Department that an ex-boyfriend, Thomas Lippolis,…

Publiée par Toms River Police Department sur Mercredi 19 décembre 2018