Teinipoppari Madison Beerin rohkea poseeraus someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa nuoruus ja viattomuus ovat olleet kautta aikojen valttia, ja niiden perusteella nuorista naisista tehdään tähtiä. Justin Bieberin taannoinen löytö on 18-vuotias teinitähti Madison Beer, joka on jo villinnyt miljonat nuoret miehet ja joka on miljoonien nuorten naisten roolimalli.

View this post on Instagram

do not disturb 💻📱📟

A post shared by Madison Beer (@madisonbeer) on

Nyt Madison julkaissut itsestään faneilleen näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa tiukassa topissa. Ainakin Beerin miespuoliset fanit ovat kommenttien mukaan olleet innoissaan näkemästään. Kurvikas teinipoppari on aiemminkin esitellyt kurvejaan antaumuksella.

18-vuotias Madison Beer on amerikkalainen laulaja-näyttelijä, joka nousi tähdeksi Justin Bieberin ylistettyä häntä Twitterissä. Sittemmin nuori kaunotar sai levytyssopimuksen Island Def Jam -levy-yhtiölle. Hän julkaisi uransa alkuvaiheessa YouTubessa omia versioitaan tunnetuista hiteistä, kunnes Bieber näki videon, jossa Madison lauloi Etta Jamesin kappaleen At Last. Beerillä ja Bieberillä on nykyisin sama manageri Scooter Braun.