Mies otti yliannostuksen ja soitti radioon – juontaja pelasti hengen

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Radiojuontaja Iain Leen suora lähetys muuttui kammottavaksi kuunneltavaksi, kun radiokanavalle soitti itsetuhoinen mies. Chris-niminen mies kertoi kärsivänsä traumaperäisestä stressihäiriöstä ja ottaneensa yliannostuksen.

The Late Night Alterbative -nimiseen radio-ohjelmaan soittaneen miehen puhe sammalsi ja hän piti pitkiä taukoja lauseiden välillä. Radiojuontajana toiminut Iain Lee yritti selvittää miehen olinpaikkaa pelastaakseen hänet. Hän sai lopulta tietää, että Chris oli yökerhon lähellä Plymouthin kaupungissa.

Puhelu kesti 30 minuuttia. Radiojuontaja teki kaikkensa pitääkseen miehen hereillä ja saadakseen häneen kontaktia. Kaikkien onneksi poliisi löysi yliannostuksen ottaneen Chrisin. Puhelusta syvästi järkyttynyt radiojuontaja puhkesi itkuun, Metro kertoo.

https://twitter.com/iainlee/status/1075545852486258688