BB-kaunotar Janita Lukkarinen parantui syövästä: ”Suurin joulun ihme ikinä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useista realitysarjoista suomalaisille tutuksi tullut Janita Lukkarinen paljasti taannoin sairastuneensa aggressiiviseen syöpään. Sittemmin hän kertoi kasvaimensa pienentyneen hoitojen seurauksena kolmannekseen alkuperäisestä. Nyt vuorossa on ollut suuri ilouutinen joulun kunniaksi.

Janita kertoi nimittäin sosiaalisen median päivityksessään, että hän on viimein selättänyt syöpänsä, eikä lisää hoitoja ainakaan enää toistaiseksi tarvita.

– Sain suurimman joulunihmeen ikinä! Menin lääkäriin 20.12.2018 odottaen jatkohoito-aikoja. Lääkäri kysyi vointia ja miten itse uskon tilanteen olevan. En halunnut vastata kysymykseen, koska en halunnut pettyä ja voimat tuntuvat edelleen olevan poissa, Janita kertoi Instagramin päivityksessään.

– Lääkäri oli hetken hiljaa ja sanoi, että jatkohoitoja ei enää tarvitsisi! MUN SYÖPÄ ON POISSA!! Ja hoidot jäivät pelkkään kemoterapiaan!!! En voi uskoa tätä! KIITOS MUN JOKAINEN ENKELI, JOKA OOTTE RUKOILLUT MUN PUOLESTA! Tää oli suurin ihme, jonka oon ikinä saanut todistaa! Joulu on maagista aikaa todellakin! KIITOS TEILLE JOKAISELLE, Janita riemuitsi.

Pari viikkoa sitten Janita Lukkarinen summasi kulunutta vuottaan ja kertoi sen olleen hyvin erityinen, kuten arvata saattaa.

– Vuosi alkaa hupenemaan loppua kohti, niin kuin se tekee joka kerta. Mutta tää vuosi oli mulle erityisen spesiaali. Sain kasvaa ihmisenä, luulla kuolevani, sairastaa syövän ja mikä tärkeintä tuoda syöpää sekä sitä omaa, myös muuttunutta, minä-kuvaa teidän tietoisuuteen. Mä toivon, että mä olen omalla olemuksellani antanut teille paljon työkaluja selvitä vaikeistakin paikoista, kun elämä välillä potkii päähän, Janita kirjoittaa.

Janita Lukkarinen tuli tunnetuksi jo vuonna 2012 Big Brother -realitysarjasta, josta hän poistui kesken kauden yritettyään sitä ennen paeta talosta hätäuloskäynnistä. Sittemmin Janita on nähty muun muassa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island -sarjoissa.