Päivitä kosmetiikkatuotteesi – tässä tärkeimmät hankinnat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesäolosuhteet luovat erilaiset tavat kauneudenhoitoon, kun ilmassa on kosteutta ja kuumuutta. Jokaisen tulisi käyttää ainakin aurinkovoidetta tarpeellisilla suojakertoimilla varustettuna, mutta muistaa myös hiusten ja huulien suojaaminen.

Kesällä kannattaa unohtaa paksun meikkivoiteen käyttö ja vaihtaa sävyttävään päivävoiteeseen. C-vitamiiniseerumi auttaa taistelemaan auringonpolttamaa ihoa paremmaksi. Jalkoja voi kosteuttaa paksulla voiteella kovettumien ehkäisemiseksi. Hiuksiin suihkutetaan puolestaan merisuolauutetta antamaan luonnollista lainetta lookkiin.

Korostusvärinä on järkevää suosia pientä tippaa nestemäistä kiiltoainetta. Poskipunan voi korvata voidemaisella versiossa, jotta hiki ei huuhtele puuteria pois iholta. Kehon sävyä voi muokata helposti sävyttävän kosteusvoiteen avulla. Ukonäkö viimeistellään kirkkaan heleällä huulipunalla, PureWow vinkkaa.

https://www.purewow.com/beauty/summer-beauty-checklist

View this post on Instagram

髪について悩んでいる。 #seasaltmist

A post shared by 髙橋 (@muu__414) on

View this post on Instagram

TIA'M My Signature C Source❤ ✔Det originale c-vitamin serumet ✔Reduserer rynker og fine linjer ✔Fjerner aknearr og pigmentering ✔Forynger slapp og uelastisk hud • Sveip for å se konsistensen👉 • ☆Tips: Bland et par dråper sammen med et serum eller fuktighetskrem før påføring💧 ☆Oppbevar alltid i kjøleskap❄ ☆Bruker du den på dagen vil c-vitaminen beskytte huden mot skader fra UV-stråling ☆Husk å alltid ha på solfaktor når du bruker c-vitamin serum på morgenen ☆Passer med alle hudtyper ved moderat bruk, og trives best med fet hud, kombinasjonshud og normal hud ☆Kan brukes én gang om dagen enten morgen eller kveld ☆Om du har tørr og sensitiv hud kan TIA'M Red C Serum være et bedre alternativ ☆Ikke bruk på vonde og infiserte kviser og sår ☆Om fargen gulner betyr det at serumet oksiderer. Dette er ikke farlig og du kan fortsette å bruke serumet💧 • • • #skinsecret #tiam #csource #cvitaminserum #antiaging #pigmentation #happyskin #glowingskin #skincareacid #abcommunity #asianbeauty #clearskin #skinisin #dermatologist #truebeauty #crueltyfree #naturlighudpleie #realvitaminc #koreanskhudpleie #koreanskincare #kbeauty #kbeautynorge #smoothskin #bareface #makeupfree #loveyourskin

A post shared by SkinSecret koreansk hudpleie (@skinsecretno) on