Janni Hussi upeassa lomakuvassa: ”Haaveilen jo…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

27-vuotias fitnessmalli ja televisiotähti Janni Hussi on ollut pitkällä urallaan monessa mukana. Taannoin esimerkiksi Selviytyjät-kilpailun loppukaksikkoon upeasti selviytynyt Janni julkaisi nyt joulun kunniaksi sosiaalisessa mediassa lomakuviaan, jotka on todennäköisesti ikuistettu Karibialla tai Floridassa.

View this post on Instagram

Toivottavasti teillä on ollut rentouttava joulu. 💛 Mä haaveilen jo tammikuun määmatkasta. 💭🌴

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on

Nykyisin Joel Harkimon kanssa seurusteleva kaunotar nähdään kuvissaan muun muassa istuskelemassa bikineissä ja farkkushortseissa riippukeinussa sekä toisessa kuvassa vihreässä uimapuvussa nauttimassa kahvista terassilla. Hussin mielessä on kuitenkin jo seuraava lomareissu.

– Toivottavasti teillä on ollut rentouttava joulu. Mä haaveilen jo tammikuun määmatkasta, Janni kirjoitti toisen kuvansa yhteydessä.

View this post on Instagram

Coffee makes me happy. ☕️ 💚

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on