Janni Hussi upeassa lomakuvassa: ”Haaveilen jo…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

27-vuotias fitnessmalli ja televisiotähti Janni Hussi on ollut pitkällä urallaan monessa mukana. Taannoin esimerkiksi Selviytyjät-kilpailun loppukaksikkoon upeasti selviytynyt Janni julkaisi nyt joulun kunniaksi sosiaalisessa mediassa lomakuviaan, jotka on todennäköisesti ikuistettu Karibialla tai Floridassa.

Nykyisin Joel Harkimon kanssa seurusteleva kaunotar nähdään kuvissaan muun muassa istuskelemassa bikineissä ja farkkushortseissa riippukeinussa sekä toisessa kuvassa vihreässä uimapuvussa nauttimassa kahvista terassilla. Hussin mielessä on kuitenkin jo seuraava lomareissu.

– Toivottavasti teillä on ollut rentouttava joulu. Mä haaveilen jo tammikuun määmatkasta, Janni kirjoitti toisen kuvansa yhteydessä.

View this post on Instagram

Coffee makes me happy. ☕️ 💚

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi) on