Poika yllätti äitinsä juhlapäivänä – lensi 4 000 kilometrin päästä visiitille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ikävä on sydämessä tuntuva kaipuu toisesta ihmisestä tai vaikkapa omasta lemmikkieläimestä. Juhlapäivinä haluaisi kaikki rakkaat ihmiset ympärilleen. James Earlen äiti kuitenkin luuli, että joutuisi viettämään omaansa ilman rakasta poikaansa.

Toisin kävi. James Earle on julkaissut Youtubeen lyhyen videon järjestämästään yllätyksestä. Mies lensi kotiin onnittelemaan äitiään 4.000 kilometrin pituisen matkan. Suuri välimatka on kaiketi syynä sille, ettei äiti ja poika näe yhtä usein.

Earle on kuvannut, kuinka hän odottaa oven takana. Hänen äitinsä ei pysty muuta kuin kiljumaan ja pomppimaan onnesta tasajalkaa poikansa nähtyään. Parhaita lahjoja ovat yleensä ne asiat, joita ei rahalla saa.