Eronnut Paris Hilton aikoo pitää miljoonien kihlasormuksensa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Satumaisen rakkaustarinan saattelema pariskunta, Paris Hilton ja Chris Zylka erosivat tänä syksynä. Kaksikon oli tarkoitus astella vihille näyttävin menoin, mutta heidän parisuhteensa tuli tien päähän yllättäen.

Heti eron jälkeen arvuuteltii Paris Hiltonin nimettömässä olleen kahden miljoonan dollarin arvoisen sormuksen kohtalosta. Kalifornian lain mukaan Hiltonin olisi pitänyt luovuttaa sormus Zylkalle, koska hän purki kihlauksen. Nainen ei kuitenkaan aio tehdä sitä.

Liike-elämään täysillä keskittyvä Paris Hilton kertoi äskettäin TMZ-julkaisulle, että kihlasormus on hänen. Nainen paljasti myös, että Chris Zylka ei maksanut sormuksesta penniäkään, koska se oli ilmainen. Sen sijaan jalokiviseppä sai runsaasti mainosta korun saaman julkisuuden myötä.